Gunther en Pia doen samen de voorbereidingen en het verzorgen van de diners op locatie.
Samen verzorgen we ook de kooklessen op locatie.
Patron-cuisinier Gunther Keulen staat al sinds 1983 aan het fornuis en heeft, voordat hij in 1991 Auberge Oasis nu restaurant en kookstudio “OASIS” overnam, een enorme staat van dienst opgebouwd. Hij is werkzaam geweest bij onder anderen;
Restaurant Scholteshof –3 sterren- in Stevoort, België en Hotel Prinses Juliana-2 sterren in Valkenburg.
“Tevens gaat Gunther nog jaarlijks stage lopen in een restaurant in Nederland.
Gunther heeft al stage gelopen bij: Kurhaus te Scheveningen in 2009, Chalet Royal in Den Bosch in 2011, Valuas in Venlo in 2012, Patisserie Robert van Beckhoven in Oisterwijk in 2013, Aubergerie in Amersfoort in voorjaar 2015.”
Gunther`s kookstijl is eigenwijs/vernieuwend binnen de traditie van het vak. Mede daarom wordt hij veelvuldig gevraagd als maitre voor kooklessen.